مراحل گردش کار درخواست کارآموزی

سلام و احترام

همانگونه كه مستحضريد امكان درخواست كارآموزي در منوي پيشخوان خدمت سامانه گلستان فعال شده است. دانشجويان (ترجيحاً دانشجوياني كه در تابستان 99 فارغ التحصيل مي گردند) پس از جايابي و اطمينان از پذيرش آنها و با مراجعه به پيشخوان خدمت بر روي درخواست كارآموزي كليك نموده و در قسمت درخواست جديد فرم درخواست كارآموزي را تكميل و طبق راهنما (پيوست) پس از ايجاد، فرم را براي معاون پژوهشي دانشكده ارسال مي نمايند. پس از تكميل و تائيد فرم توسط معاون پژوهشي دانشجو قادر به چاپ معرفي نامه خواهد بود و پس از چاپ، دگمه تائيد را كليك نموده تا براي معاون آموزشي دانشكده ارسال گردد. پس از تائيد معاون آموزشي فرم براي ثبت در سيستم گلستان ارسال خواهد شد.

موجب امتنان خواهد بود هماهنگي بفرماييد معاونين محترم پژوهشي و آموزشي دانشكده  نسبت به تكميل و بررسي دقيق اطلاعات درخواستي فرم ثبت نام بخصوص تعيين استاد كارآموزي، شهر و محل كارآموزي و تاريخ شروع و پايان آن اقدام لازم مبذول فرمايند.

به پيوست راهنماي درخواست كارآموزي ضميمه مي باشد. خواهشمند است مراتب به اطلاع معاونين محترم آموزشي و پژوهشي دانشكده رسانده شود.

جهت مشاهده مراحل گردش کار درخواست کارآموزی کلیلک نمایید.