هشتمين دوره‌ي مدرسه علوم زمين دانشگاه تحصيلات تكميلي علوم پايه زنجان

به اطلاع مي‌­رساند كه هشتمين دوره‌ي مدرسه علوم زمين دانشگاه تحصيلات تكميلي علوم پايه زنجان با محوريت "تازه‌هاي علوم زمين" از تاريخ ۴ تا ۷ ارديبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در چهار روز (شامل سه روز سخنراني علمي و كارگاه و يك روز عمليات صحرايي) و به صورت حضوري در اين دانشگاه برگزار خواهد شد. هدف از اجراي اين دوره، آشنايي دانشجويان كارشناسي سال­‌هاي سوم و چهارم با علوم نوپاي زمين و ايجاد انگيزه و اميد براي ادامه تحصيل در مقاطع تحصيلات تكميلي است. همچنين، آشنايي با روش­‌هاي كاربردي علم زمين­‌شناسي و اهميت آن‌ها در مباحث اجتماعي، كارآفريني و اقتصاد از اهداف ديگر اين مدرسه است. شركت در اين دوره مختص دانشجويان سال سوم و چهارم رشته‌­هاي زمين­‌شناسي، فيزيك، رياضي، مهندسي­­ معدن و مهندسي نقشه‌برداري، علوم و مهندسي آب است. ثبت نام در دوره و خدمات رفاهي طي دوره‌ براي دانشجويان رايگان است.دانشجويان علاقه‌مند مي‌بايست تا پايان مهلت ثبت نام در ۲۱ فروردين ۱۴۰۳، از طريق سايت مدرسه به نشاني http://www.iasbs.ac.ir/~ess ثبت نام خود را تكميل نمايند. لازم به ذكر است ظرفيت شركت‌كنندگان محدود است و اولويت شركت با دانشجوياني است كه زودتر ثبت نام خود را تكميل نموده‌اند.

هشتمين دوره‌ي مدرسه علوم زمين دانشگاه تحصيلات تكميلي علوم پايه زنجان

تحت نظارت وف ایرانی