بكارگيري مشمولان دانش آموخته دانشگاهي در قالب امريه ارتباط با جامعه و صنعت

با سلام و احترام

باستحضار مي رساند در راستاي پشتيباني و تقويت فعاليت هاي پژوهشي و به منظور بكارگيري مشمولان دانش آموخته دانشگاهي در قالب امريه ارتباط با جامعه و صنعت بپيوست فراخوان زمانبندي براي اعزام ارديبهشت 1402 تقديم مي گردد.  با توجه به سهميه محدود يك نفر تخصيص يافته به اين دانشگاه، در صورتي كه اعضاي هيات علمي آن واحد متقاضي استفاده از اين فرصت هستند افراد مورد نظر و حائز شرايط عمومي فراخوان امريه وزارت عتف را جهت ثبت نام در سامانه amriye.msrt.ir از زمان مشخص 19 / 11 / ۱۴۰۱ تا 24 / 11 / ۱۴۰۱، با توجه به مراحل شرايط اختصاصي ذيل راهنمائي نمايند.

1- ثبت نام در سامانه امريه وزارت علوم و تاييد در آن

3- شركت دانش آموخته متقاضي در مصاحبه گزينشي اين اداره و كسب تائيديه نهائي